Mer info

Bolla diabetestankar-konferensen arrangeras för alla som har diabetes. Det här är andra året i rad som konferensen går av stapeln. Idén föddes i facebook-gruppen Bolla diabetestankar. Gruppen har mer än 1000 medlemmar och varje dag diskuteras allt möjligt som har med diabetes att göra.

Syftet med Bolla diabetes-konferensen är att vi som lever med diabetes skall träffas, utbyta erfarenheter och lära av varandra och av våra expertföreläsare. Konferensen tar upp ämnen som ligger utanför det vanliga besöket hos läkare och sjuksköterska, men det kommer finns tid att även diskutera pumpar, cgm, hba1c, kost och motion.

Förra året var konferensens tema empowerment. Årets tema är acceptans.
Arrangörer av konferensen är: Linda Gustavsson, Sandra Emanuelsson, Josefin Johansson, Jonas Bergstedt och Agneta Toresson. Vi kan nås via epost bolladiabetes@gmail.com eller på facebook.

Konferensen:
Konferensen hålls på Statt hotell i Katrineholm, granne med tågstationen.

Avgift:
Tre olika konferenspaket finns att boka:

Paket 1, konferensdeltagande, lunch, fika, middag på lördag och fika och lunch på lördag: 500 kr

Paket 2, konferensdeltagande, plats i dubbelrum, lunch, fika, middag på lördag och frukostbuffé, fika och lunch på lördag: 750 kr

Paket 3, konferensdeltagande, plats i enkelrum, lunch, fika, middag på lördag och frukostbuffé, fika och lunch på lördag: 1050 kr

Frågor:

Har du frågor om konferensen eller annat som har med Bolla diabetestankar att göra, gå med i faceebookgruppen Bolla diabetestankar eller maila till bolladiabetes@gmail.com.

Sponsorer:

Katrineholms kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen Katrineholm, Lions Katrineholm, Katrineholms diabetesförening, Falköpings och Tidaholm med omnejd diabetesförening.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s